Almanya’da Tropikal Ada Tatili

Evet, kabul ediyorum; başlık biraz tuhaf oldu. İçinizden “Almanya’da tropikal ada ne arar” dediğinizi duyar gibiyim. Ama var!

Almanya’nın Brandenburg eyaletine bağlı Krausnick kentinde bulunan Tropical Island Resorts size tam anlamıyla tropikal bir tatil yaşatacak. Sovyetler Birliği döneminden kalma askeri bir hangarın restore edilmesiyle aynı anda 6 binden fazla insanın tatil yapabileceği bir tatil ortamı yaratılmış.

Hangarın uzunluğu 360, genişliği 210, yüksekliği ise 107 metre. Hava sıcaklığı 25 dereceye sabitlenmiş ve kendi yapay güneşi var. 29.000 tropikal bitkinin bulunduğu bu yapay adada, ağaçlarının arasında egzotik kuşlar uçuyor. Tropical Island Resorts‘ta gizlenmiş hoparlörlerden yağmur ormanı sesleri veriliyor.

Özellikle kış mevsiminde karlar arasından gelip bu harika tesise girdiğinizde, dünyanın en büyük kapalı plajında kendinizi sıra dışı bir eğlencenin içerisinde buluyorsunuz. Tropical Island Resorts, denize benzeyen büyük havuzu, su parkı, konaklamak için çadır, konut ve otelleriyle size Avrupa’nın ortasında tüm konforuyla tropikal bir tatil keyfi sunuyor.

Lezzete düşkün konuklar için deniz ürünleri ve dünya mutfağının en güzel örneklerinin servis edildiği lüks lokantalarını da yazdıktan sonra sizi bu farklı tropikal adanın fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum.

Tropical Island Resorts Fotoğrafları

Merak edenler için adanın internet adresi: Tropical Island Resorts